Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy REMBERTÓW m.st. Warszawy


KATALOG KSIĘGOZBIORU WYPOŻYCZALNI NR 55



Przeszukiwanie po indeksie:






Znaleziono 50 pozycji o tematyce: Żywność


Zmiana sposobu wyświetlania:

book
x
book

Odżywianie dla zdrowia : tradycje wschodnie i nowoczesna wiedza o...

Tyt. oryg.: "Healing with whole foods ".

Pitchford, Paul

Łódź : Galaktyka, 2008.

available 0

zobacz szczegóły

book
x
book

Pierogi świata

Szymanderska, Hanna

Warszawa : Hachette Polska, cop. 2009.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Po prostu gotuj!

Brodnicki, Pascal

Warszawa : "Media.Worxx", 2005.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Podróżnik w kuchni : kulinarny przewodnik po 12 krajach

Smirli, Vicky

Bielsko-Biała : Wydawnictwo Pascal, cop. 2009.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Polskie posty

Tyt. okł.: "Polskie posty : zupy, pierogi, ryby, grzyby, jarzyny".

Adamczewska, Barbara

Warszawa : Wydawnictwo Nowy Świat, 2007.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Potrawy na Boże Narodzenie

Kuroń, Maciej

Wrocław : Wydawnictwo Dolnośląskie, 2001.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Przysmaki żydowskie we współczesnej kuchni

Kafka, Estera

Poznań : Olimp Media, 2010.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Ptactwo : inspiracje kulinarne : dania z kurcząt, kaczek, gęsi,...

"Gevogelte "

Warszawa : "Elipsa", 2003.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Recepta na młodość

Tyt. oryg.: "Restez jeune en mangeant mieux, ".

Montignac, Michel

Warszawa : Artvitae, 2007.

available 0

zobacz szczegóły

book
x
book

Rejs po Mediterraneum : czyli Smak i zapach kuchni...

Hajdasz, Mieczysław

Poznań : Wydawnictwo Moderski i S-ka, 2000.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Rośliny, które zmieniły świat : fakty i mity na temat...

Molenda, Jarosław

Zakrzewo : Wydawnictwo Replika, cop. 2011.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Słodziutki : biografia cukru

"Biografia cukru "

Kortko, Dariusz

Warszawa : Wydawnictwo Agora, 2018.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Smaczna Polska : regionalny przewodnik kulinarny

Gessler, Magda

Kraków : Społeczny Instytut Wydawniczy Znak, 2013.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Smak wiecznej młodości : jak zachować młodość i witalność w...

"Jak zachować młodość i witalność w każdym wieku "

Maciąg, Agnieszka

Kraków : Otwarte, 2020.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Śniadanie w łóżku i inne rozkosze... kulinarne

Perepeczko, Agnieszka

Warszawa : Wydawnictwo Nowy Świat, 2006.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Udane przyjęcia

Aszkiewicz, Ewa

Poznań : Publicat Wydawnictwo, cop. 2007.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Upiecz to! : porażkoodporne przepisy na miarę każdej kuchni

Tytuł oryginału: "Roasting tin : simple one dish dinners".

Iyer, Rukmini

Kraków : Znak Litera Nova - Społeczny Instytut Wydawniczy Znak, 2021.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

W królestwie Monszatana : GMO, gluten i szczepionki

"GMO, gluten i szczepionki "

Rotkiewicz, Marcin

Wołowiec : Wydawnictwo Czarne, 2017.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

W staropolskiej kuchni i przy polskim stole

Żakiej, Tadeusz

Warszawa : Wydawnictwo Interpress, 1979.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Wspaniałe ciasta : babki, placki, torty, pierniki...

Chomicz, Aleksandra

Warszawa : Świat Książki - Bertelsmann Media, 2006.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Zamień chemię na jedzenie

Bator, Julita

Kraków : Społeczny Instytut Wydawniczy Znak, 2013.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Zamień leczenie na jedzenie : mądrze jeść : mądrze pościć :...

Tytuł oryginału: "Mit Ernährung heilen, ".

Michalsen, Andreas

Warszawa : Muza, 2020.

available 0

zobacz szczegóły

book
x
book

Zaskakujące tofu : ponad 80 smacznych i łatwych w przygotowaniu...

Białołęcka-Kobyra, Mariola

Gdańsk : Wydawnictwo "Czerwony Słoń", 2009.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Życie codzienne w Warszawie okresu oświecenia

Berdecka, Anna

Warszawa : Państwowy Instytut Wydawniczy, 1969.

available

zobacz szczegóły


1 2 3