Smakoterapia : kuchnia roślinna bez glutenu, nabiału i cukru
Zdrowie zaczyna się na talerzu.Właśnie dlatego w tej książce znajdziesz przepisy na śniadania, obiady i przekąski na bazie naturalnych, ogólnodostępnych produktów roślinnych, a dodatkowo bez glutenu, nabiału i cukru. To kuchnia idealna dla ciebie, jeśli chcesz odżywiać się świadomie i cieszyć się zdrowiem - zarówno jeśli jesteś wszystkożercą, jak i wegetarianinem lub weganinem czy
alergikiem albo po prostu lubisz dobrze i zdrowo zjeść. Na pewno znajdziesz tu coś dla siebie. Sięgnij po przepisy na bazie produktów, które doskonale wpływają na organizm: sezonowych warzyw, kasz, ziaren, orzechów, owoców, zdrowych olejów, a wszystko to podane w apetycznej i smacznej formie. Pamiętaj - jesteś tym, co jesz!
Zobacz pełny opisOdpowiedzialność: | Iwona Zasuwa. |
Hasła: | Higiena Odżywianie Weganizm Książki kucharskie Przepisy kulinarne Publikacja bogato ilustrowana |
Adres wydawniczy: | Warszawa : Edipresse Polska, copyright 2017. |
Opis fizyczny: | 351 stron : ilustracje ; 24 cm. |
Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. |
Powstanie dzieła: | 2017 r. |
Odbiorcy: | Dorośli. |
Powiązane zestawienia: | Dieta, odżywianie Zdrowie |
Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki |
Dodaj recenzje, komentarz |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)