Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy REMBERTÓW m.st. Warszawy

book
book

Smakoterapia : kuchnia roślinna bez glutenu, nabiału i cukru

Autor: Zasuwa, Iwona.




Zdrowie zaczyna się na talerzu.Właśnie dlatego w tej książce znajdziesz przepisy na śniadania, obiady i przekąski na bazie naturalnych, ogólnodostępnych produktów roślinnych, a dodatkowo bez glutenu, nabiału i cukru. To kuchnia idealna dla ciebie, jeśli chcesz odżywiać się świadomie i cieszyć się zdrowiem - zarówno jeśli jesteś wszystkożercą, jak i wegetarianinem lub weganinem czy

alergikiem albo po prostu lubisz dobrze i zdrowo zjeść. Na pewno znajdziesz tu coś dla siebie. Sięgnij po przepisy na bazie produktów, które doskonale wpływają na organizm: sezonowych warzyw, kasz, ziaren, orzechów, owoców, zdrowych olejów, a wszystko to podane w apetycznej i smacznej formie. Pamiętaj - jesteś tym, co jesz!

Zobacz pełny opis
Odpowiedzialność:Iwona Zasuwa.
Hasła:Higiena
Odżywianie
Weganizm
Książki kucharskie
Przepisy kulinarne
Publikacja bogato ilustrowana
Adres wydawniczy:Warszawa : Edipresse Polska, copyright 2017.
Opis fizyczny:351 stron : ilustracje ; 24 cm.
Forma gatunek:Książki. Poradniki i przewodniki.
Powstanie dzieła:2017 r.
Odbiorcy:Dorośli.
Powiązane zestawienia:Dieta, odżywianie
Zdrowie
Skocz do:Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki
Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Wyp. nr 55
ul. Gawędziarzy 8

Sygnatura: 64
Numer inw.: 50561
Dostępność: można wypożyczyć na 30 dni

schowekzamów


Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki:

book


Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.