Kuchnia bez glutenu
Jedzenie bezglutenowe może być pyszne! I zdrowe - nie tylko dla osób cierpiących na celiakię czy alergię pokarmową, ale i dla tych, którzy chcą spróbować nowej zrównoważonej diety. Oto nasze różnorodne przepisy - bez grama glutenu - na pieczywo, pożywne śniadania, makarony, naleśniki, placki, zupy czy pełne dania obiadowe i oczywiście słodkie desery. Wszystkie są proste w przygotowaniu i zachwycają bogactwem smaku.
Odpowiedzialność: | [red. Wanda Bednarczuk]. |
Seria: | Fakt Zdrowie : 2/2016 |
Hasła: | Dieta bezglutenowa Potrawy dietetyczne Gluten Książka kucharska |
Adres wydawniczy: | Warszawa : Ringier Axel Springer Polska, cop. 2016. |
Opis fizyczny: | 95 s. : il. kolor. ; 21 cm. |
Uwagi: | Na okł.: Sycące śniadania, smakowite sosy i pasty, pieczywo bezglutenowe, zupy, dania obiadowe, ciasta i desery. Indeks. |
Forma gatunek: | Książki. |
Twórcy: | Bednarczuk, Wanda. Red. |
Powiązane zestawienia: | Zdrowie |
Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)