Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy REMBERTÓW m.st. Warszawy

book
book

Kuchnia bez glutenu




Jedzenie bezglutenowe może być pyszne! I zdrowe - nie tylko dla osób cierpiących na celiakię czy alergię pokarmową, ale i dla tych, którzy chcą spróbować nowej zrównoważonej diety. Oto nasze różnorodne przepisy - bez grama glutenu - na pieczywo, pożywne śniadania, makarony, naleśniki, placki, zupy czy pełne dania obiadowe i oczywiście słodkie desery. Wszystkie są proste w przygotowaniu i zachwycają bogactwem smaku.


Odpowiedzialność:[red. Wanda Bednarczuk].
Seria:Fakt Zdrowie : 2/2016
Hasła:Dieta bezglutenowa
Potrawy dietetyczne
Gluten
Książka kucharska
Adres wydawniczy:Warszawa : Ringier Axel Springer Polska, cop. 2016.
Opis fizyczny:95 s. : il. kolor. ; 21 cm.
Uwagi:Na okł.: Sycące śniadania, smakowite sosy i pasty, pieczywo bezglutenowe, zupy, dania obiadowe, ciasta i desery. Indeks.
Forma gatunek:Książki.
Twórcy:Bednarczuk, Wanda. Red.

Powiązane zestawienia:Zdrowie
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Wyp. nr 61
ul. Mieczysława Niedziałkowskiego 25

Sygnatura: 64
Numer inw.: 43553
Dostępność: można wypożyczyć na 30 dni

schowekzamów

Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.