Oliver w kuchni
Tyt. równol.: "Naked chef ".
"Oliver w kuchni" w praktyczny sposób pokazuje, że przygotowanie posiłków może być prawdziwą przyjemnością. Z tą książką poczujemy się w kuchni pewniej i wszystko wyda się łatwe. Potrawy, które proponuje Jamie Oliver może przygotować każdy, nawet antytalent kulinarny, i będą one równie wspaniałe i apetyczne, jak te przedstawione na fotografiach.
Odpowiedzialność: | Jamie Oliver ; przekład Anna Ratajczyk. |
Hasła: | Przepisy kulinarne |
Adres wydawniczy: | Warszawa : "Muza", 2004. |
Opis fizyczny: | 255, [1] s. : fot. (gł. kolor.), portr. ; 26 cm. |
Uwagi: | Indeksy. |
Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki |
Dodaj recenzje, komentarz |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)