Pierogi świata
Hanna Szymanderska - autorytet i gwiazda w kulinarnym świecie zaprasza na wielką przygodę z pierogami świata. Książka dla amatorów i zawodowców, wszystkich, którzy uwielbiają gotować. Pierogi to potrawa bardzo popularna na całym świecie. Litewskie kołduny, kresowe knysze, kołaczyki i kapuśniaczki, syberyjskie pielmienie, włoskie ravioli i tortellini, żydowskie kreplach, pakistańskie samosa, japońskie shumai, chińskie jiaozi, koreańskie man du - prawdziwe bogactwo odmian. Te i wiele innych przepisów znajdziesz w tej książce. - ze strony wydawnictwa
Odpowiedzialność: | Hanna Szymanderska. |
Seria: | Gotowanie z Gwiazdami |
Hasła: | Pierogi i pierożki Książki kucharskie |
Adres wydawniczy: | Warszawa : Hachette Polska, cop. 2009. |
Opis fizyczny: | 216 s : il. ; 24 cm. |
Uwagi: | Na okł.: Gotowanie z pasją. |
Powiązane zestawienia: | Przepisy kulinarne |
Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki |
Dodaj recenzje, komentarz |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)