

365 obiadów na polskim stole
365 pełnowartościowych i smacznych obiadów kuchni polskiej*Dania na co dzień i od święta*Podział na 4 pory roku - wiosną wykorzystasz nowalijki, a zimą ugotujesz pożywne dania i zupy*Czas przygotowania i stopień trudności* Kaloryczność potraw*Koszt wykonania.
Odpowiedzialność: | Ewa Aszkiewicz i Romana Chojnacka. |
Hasła: | Kuchnia polska - wydawnictwa popularne |
Adres wydawniczy: | Poznań : Wydawnictwo Publicat, 2012. |
Opis fizyczny: | 383 s : il. kolor. ; 24 cm. |
Uwagi: | Na okł. podtyt.: 365 obiadów na polskim stole na codzień i od święta, zupy, dania główne, surówki i sałatki, ciasta i desery, najlepsze przepisy kuchni polskiej na wiosnę, lato, jesień i zimę. Indeks. |
PowiÄ…zane zestawienia: | Przepisy kulinarne |
Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki |
Dodaj recenzje, komentarz |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)