Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy REMBERTÓW m.st. Warszawy

book
book

Kasza jaglana : sałatki, zupy, desery, ciasta i ciastka, sosy, pasty do kanapek, dania główne, śniadania i chleby

Autor: Pawlikowska, Beata




Kiedy wracam z dalekiej wyprawy przez trudne zakątki świata, gdzie się zmęczyłam, głodowałam, a czasem byłam zmuszona jeść to, czego nie lubię i co mi nie służy, zawsze zaczynam od kaszy jaglanej.


Odpowiedzialność:Beata Pawlikowska.
Seria:Książki
Hasła:2001
Kasza jaglana - kucharstwo i przetwórstwo
Książki kucharskie
Adres wydawniczy:Warszawa : Edipresse Polska, cop. 2016.
Opis fizyczny:335, [1] s. : il. kolor. ; 26 cm.
Uwagi:Na okł.: Ponad 150 nowych przepisów.
Skocz do:Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki
Dodaj recenzje, komentarz
Spis treści:

  1. Najprostsze przepisy
  2. Śniadania
  3. Na drugie śniadanie, lunch i obiad
  4. Zupy
  5. Sałatki
  6. Sosu, dipy i pasty do kanapek
  7. Ciasta i ciastka
  8. Desery
  9. Chleby

Zobacz spis treści



Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Wyp. nr 57
ul. Chełmżyńska 27/35

Sygnatura: 64
Numer inw.: 14672
Dostępność: można wypożyczyć na 30 dni

schowekzamów


Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki:

bookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbook


Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.