Kasza jaglana : sałatki, zupy, desery, ciasta i ciastka, sosy, pasty do kanapek, dania główne, śniadania i chleby
Kiedy wracam z dalekiej wyprawy przez trudne zakątki świata, gdzie się zmęczyłam, głodowałam, a czasem byłam zmuszona jeść to, czego nie lubię i co mi nie służy, zawsze zaczynam od kaszy jaglanej.
Odpowiedzialność: | Beata Pawlikowska. |
Seria: | Książki |
Hasła: | 2001 Kasza jaglana - kucharstwo i przetwórstwo Książki kucharskie |
Adres wydawniczy: | Warszawa : Edipresse Polska, cop. 2016. |
Opis fizyczny: | 335, [1] s. : il. kolor. ; 26 cm. |
Uwagi: | Na okł.: Ponad 150 nowych przepisów. |
Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki |
Dodaj recenzje, komentarz |
- Najprostsze przepisy
- Śniadania
- Na drugie śniadanie, lunch i obiad
- Zupy
- Sałatki
- Sosu, dipy i pasty do kanapek
- Ciasta i ciastka
- Desery
- Chleby
Zobacz spis treści
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)