Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy REMBERTÓW m.st. Warszawy

book
book

Moje sekrety kulinarne czyli Jak robić, żeby się nie narobić

Autor: Dykiel, Bożena





Odpowiedzialność:Bożena Dykiel.
Hasła: Kucharstwo. Kucharstwo.
Adres wydawniczy:Poznań : "Publicat", cop. 2005.
Opis fizyczny:127 s. : fot. (gł. kolor.), portr. ; 25 cm.
Uwagi:Na okł. podtyt.: sprawdzone przepisy na każdą okazję, porady, nie tylko kulinarne, na co dzień i od święta, książka dla każdej Pani Domu. Indeks.
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Wyp. nr 61
ul. Mieczysława Niedziałkowskiego 25

Sygnatura: 64
Numer inw.: 27637
Dostępność: można wypożyczyć na 30 dni

schowek

Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.