Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy REMBERTÓW m.st. Warszawy


KATALOG KSIĘGOZBIORU WYPOŻYCZALNI NR 55


Przeszukiwanie po indeksie:



Wyświetlonych:  opisów
 



Nasza baza nie zawiera pozycji której tytył zaczynałby się: Chleb : Techniki Wypieku, Przepisy, Wskazwki
Wyświetlone zostaną wyniki przybliżone.
Wypożyczalnia Nr 55

Chleb : techniki wypieku, przepisy, wskazówki

AUTOR:

Hamelman, Jeffrey. [>>]

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Foksal, cop. 2013.

okładka

TEMATYKA:

  1. Chleb
  2. Piekarstwo
  3. Pieczywo
  4. Pieczenie (obróbka termiczna żywności)
  5. Zdrowe odżywianie
  6. Przepisy kulinarne

FORMA
GATUNEK:

Książki. Poradniki i przewodniki.

DZIEDZINA:

Kulinaria
Medycyna i zdrowie

POWSTANIE DZIEŁA:

2004 r.

WYDANIE:

Wydanie I (na podstawie wydania II w języku angielskim).

OPIS
FIZYCZNY:

478 stron, [16] stron tablic : ilustracje (w tym kolorowe), fotografie ; 24 cm.

SYGNATURA:

641/642

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

055000567459

56745

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

UWAGI:

Na stronie tytułowej błędna informacja: Wydanie 2. Bibliografia na stronach 459-460. Indeks.
Oznaczenia odpowiedzialności: Jeffrey Hamelman ; ilustracje [>>]

ZESTAWIENIA:

Powiązane zestawienia tematyczne:

  1. Przepisy kulinarne
  2. Poradniki
  3. Zdrowie

DOSTĘPNOŚĆ:

wypożyczona Została wypożyczona
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

WYPOŻYCZYŁ:

Na kartę 022195 od dnia 2021-11-10
Wypożyczona, do dnia 2021-12-10

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


drukarka
  WYDRUK KATALOGÓW