Kuchnia piwosza : potrawy z piwa, z piwem i do piwa
"Zupy, sosy i przekąski "
Zbiór wyśmienitych przepisów dań do piwa i z dodatkiem piwa: napojów, sosów, przekąsek oraz zup, które pozwolą nie tylko zaspokoić pragnienie złocistym napojem, ale przede wszystkim delektować się wybornym smakiem królewskiego, europejskiego trunku.
Odpowiedzialność: | Cz. 1. Zupy, sosy i przekąski Barbara Podgórska, Adam Podgórski, Anna Jach. |
Hasła: | Piwo - kucharstwo i przetwórstwo |
Adres wydawniczy: | Białystok : Instytut Wydawniczy "Kreator", 2005. |
Opis fizyczny: | 208 s. : fot. ; 21 cm. |
Uwagi: | Bibliogr. s. 189-193. |
Powiązane zestawienia: | Przepisy kulinarne |
Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki |
Dodaj recenzje, komentarz |
Pozycja została zakupiona.