Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy REMBERTÓW m.st. Warszawy

book
book

Kuchnia piwosza : potrawy z piwa, z piwem i do piwa

"Zupy, sosy i przekąski "

Autor: Podgórska, Barbara.




Zbiór wyśmienitych przepisów dań do piwa i z dodatkiem piwa: napojów, sosów, przekąsek oraz zup, które pozwolą nie tylko zaspokoić pragnienie złocistym napojem, ale przede wszystkim delektować się wybornym smakiem królewskiego, europejskiego trunku.


Odpowiedzialność:Cz. 1. Zupy, sosy i przekąski Barbara Podgórska, Adam Podgórski, Anna Jach.
Hasła:Piwo - kucharstwo i przetwórstwo
Adres wydawniczy:Białystok : Instytut Wydawniczy "Kreator", 2005.
Opis fizyczny:208 s. : fot. ; 21 cm.
Uwagi:Bibliogr. s. 189-193.
Powiązane zestawienia:Przepisy kulinarne
Skocz do:Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki
Dodaj recenzje, komentarz

Pozycja została zakupiona.



Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki:

book


Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.